Συνάντηση με εκπροσώπους επαγγελματιών λαϊκών αγορών είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών

Συνάντηση με εκπροσώπους επαγγελματιών λαϊκών αγορών είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών

Μία ακόμη συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων είχε την Τρίτη (3/3) ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, καθώς δέχθηκε στο Δημαρχείο εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση αυτή δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν τόσο θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τον κλάδο, όσο και ζητήματα βραχυπρόθεσμου σχεδιασμού και δράσεις που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας προς όφελος και των δημοτών.

Μια πρόταση που ήδη εξετάζεται από τον Δήμαρχο Αχαρνών είναι η δημιουργία κλειστής λαϊκής αγοράς, η οποία μάλιστα θα δίνει τη δυνατότητα και απογευματινής λειτουργίας, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα τους δημότες. Παράλληλα τέθηκε το θέμα των καφέ κάδων, που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος ανακύκλωσης και διαχείρισης βιοαποβλήτων. Πρόκειται ουσιαστικά για ανακύκλωση στην πηγή και περιλαμβάνει τοποθέτηση καφέ κάδων σε επιλεγμένα σημεία συγκέντρωσης βιοαποβλήτων και ειδικά απορριμματοφόρα. Ένα σχέδιο το οποίο θα διερευνηθεί η δυνατότητα υλοποίησής του μέσω της Περιφέρειας Αττικής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών να προσκαλούν το Δήμαρχο στον ετήσιο χορό της Ομοσπονδίας.