Απάντηση Δημάρχου Αχαρνών στην Περιφερειακή Σύμβουλο Ευρώπη Κοσμίδου

Απάντηση Δημάρχου Αχαρνών στην Περιφερειακή Σύμβουλο Ευρώπη Κοσμίδου

Θα ήθελα να κάνω μια διόρθωση στο Δελτίο Τύπου για το αντιπλημμυρικό έργο της Καναπίτσας. Το έργο αυτό ξεκίνησε να σχεδιάζεται μετά από την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αυγερινού Αθανάσιου τον περασμένο Οκτώβριο στον Δήμο. Τότε , που η κυρία Ευρώπη Κοσμίδη ήταν άφαντη στον Δήμο (πριν ένα μήνα πρωτοεμφανίστηκε η κυρία, προφανώς γιατί μυρίστηκε ότι θα γίνει έργο στο Δήμο και ήρθε να το καπηλευτεί).

Τότε λοιπόν πήγα ο ίδιος τον Αντιπεριφερειάρχη εκεί για να διαπιστώσει πόσο επικίνδυνο ήταν το συγκεκριμένο σημείο. Αυτό ήταν μια πρόταση του κ. Κατσιγιάννη Αθανασίου με σκοπό να ενταχθεί στην εργολαβία της περιφέρειας για έκτακτη επισκευή των πρανών των ρεμάτων. Ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης και πράγματι το έργο εντάχθηκε και έτσι την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή του τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Αυγερινό και βεβαίως τον συντοπίτη μας περιφερειακό σύμβουλο εντεταλμένο για αντιπλημμυρικά έργα κ. Θανάση Κατσιγιάννης ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα όλο το προηγούμενο διάστημα και κίνησε όλες τις διαδικασίες για να μπει ο εργολάβος και επειδή είναι σεμνός δεν ζήτησε ούτε επιδίωξε δημοσιότητα.

Επίσης να ευχαριστήσω την κ. ΚΟΣΜΙΔΟΥ για την ανυπαρξία της τόσους μήνες και για την επισήμανση που μας έκανε δημόσια για να διορθώσουμε το δελτίο τύπου και να ευχαριστήσω αυτούς που πραγματικά δούλεψαν, ασχολήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν για το έργο.